Tulpen C

Tulp Cartouche

Tulp Cartouche

Tulp Cartouche

De Tulp Cartouche is er één die je waarschijnlijk nooit eerder gezien hebt! Het is niet alleen een kameleon tulp, maar ook nog eens een prachtige zeldzame verschijning. De tulp bestaat namelijk uit meerdere bloemen aan één steel. Dit zorgt voor een elegante en vooral oogstrelende verschijning. De tulp Cartouche is zoals we al eerder zeiden een echte kameleon. Dit betekent dat de kleur langzaam verandert als de tulp ouder wordt. Deze tulp kan prima in een bloemborder geplant worden of op één van de potten op het terras.

Ben je op zoek naar de Tulp Cartouche voor in je achtertuin? Ga dan niet op zoek in het tuincentrum want daar ga je deze prachtige tulp niet vinden. Dit unieke exemplaar wordt namelijk exclusief online verkocht en dus niet in de winkel. Reden genoeg om vandaag nog een bestelling te plaatsen.

De maximale hoogte van de Tulp Cartouche is 10 tot 40 cm. Je hoeft dus geen grote tuin te hebben. Deze tulp doet het zowel in de schaduw als volle zon uitstekend. Hierdoor kan de je de tulp ook op je balkon planten. De tulpenbollen mogen de grond in vanaf september tot uiterlijk eind november. In april en mei zullen deze prachtige tulpen gaan bloeien!

Koop de Tulp Cartouche nu voordelig! klik hiervoor op onderstaande foto:

Tulp Cartouche

Tulp Cartouche

Comments are closed.

Powered by: Wordpress