Tulpen G

Tulp Greigii

Tulp Greigii

Tulp Greigii

De tulp Greigii zorgt voor het echte voorjaarsgevoel. Vanwege de unieke uitstraling zijn de tulpen een streling voor het oog. De tulpen zijn voorzien van twee kleuren. De basis van de tulp is geel met rode vlammen erin verwerkt. Vanwege de tweekleuren in de bloem zijn het al jaren populaire tulpen voor in de tuin.

Tulp Greigii zijn van oorsprong Botanische tulpen en komen uit Midden Azië. Je kan met tulpenbollen je eigen Botanische voorjaarstuin maken. De tulpenbollen kunnen vanaf oktober tot en met december de grond in. De eerste tulpen beginnen te bloeien vanaf april tot en met mei. Doordat het vroege bloeiers zijn kunnen sommige tulpen al in maart gaan bloeien. Je krijgt met deze tulp echt het voorjaarsgevoel.

Laat Tulp Reigii elk jaar weer opnieuw terugkomen! Door na het bloeien de bloemen te verwijderen komt de tulp volgend jaar gewoon weer terug. De meeste tulpen zijn na een jaar verdwenen, maar deze tulp komt een paar jaar achter elkaar weer op. Qua formaat is de Tulp Regii geschikt om in een bloembak op het balkon te planten. De tulp wordt namelijk tussen de 10 en 40 centimeter hoog. Je kan de bloemen planten in zowel de schaduw als de volle zon. Deze tulp is ideaal om je tuin mee te verfraaien.

Koop de Tulp Regii nu voordelig! klik hiervoor op onderstaande foto:

Tulp Greigii

Tulp Greigii

 

Comments are closed.

Powered by: Wordpress